Fenerbahçe Opet, VakıfBank’ın eski yıldızını transfer etti!

Fenerbahçe Sultanlar Ligi’nde üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşadı. Kadrosundaki önemli isimleri tutmayı başaran sarı-lacivertli takımda bir transfer daha gerçekleşti.

FENERBAHÇE BULGAR SMAÇÖR VASILEVA İLE ANLAŞTI
Fenerbahçe gelecek sezon için Elitsa Vasileva ile anlaştı. Ale Garotta’nın haberine göre; Vasileva doğum arasından sonra Fenerbahçe ile voleybola dönecek.

Bulgar voleybolcu daha önce Türkiye’de VakıfBank’ta forma giymişti. Atanasijevic ile evlenen Elitsa voleybola 2 yıl ara vermişti. Scandicci, Casalmaggiore, Novara gibi kulüplerde forma giyen Bulgar smaçör son olarak Dinamo Moskova’da 2021-22 sezonunda forma terletti.

İŞTE FENERBAHÇE KADROSU
İşte önümüzdeki sezon için kadroya transfer edilmesi beklenen isimlerle beraber Fenerbahçe Opet kafilesi:
Pasör: Drca – Arelya
Pasör Çaprazı: Vargas – Stysiak
Smaçör: Cristina – Vasileva – Meliha – Liza – Ada German ve Arina Fedorovtseva (İkinci yarı dahil olacak)
Orta oyuncu: Eda – Aslı – Dicle Nur Babat – Hristina Vuchkova
Libero: Gizem – Özlem

VARGAS FENERBAHÇE’DE KALDI
Sezonu Çin’de açıp devre arasında Fenerbahçe’ye dahil olan Melissa Vargas artık yarım sezon oynamayacak. Milli pasör çaprazı Melissa Vargas, gelecek sezon ilk yarıdan itibaren tüm sezon sarı lacivertli formayı giyecek.

ARİNA YENİ TAKIMINI AÇIKLADI
Arina Fedorovtseva gelecek sezon Çin ekibi Shanghai’da forma giyeceğini şu sözlerle açıkladı: Merhaba benim adım Arina Fedorovtseva. Gelecek sezon Shanghai’da forma giyeceğimi duyurduğum için çok mutluyum. Eminim iyi bir voleybol ve tutku göstereceğiz yakında görüşürüz.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arina’nın devre arasından sonra takıma dahil olacağına vurgu yaparak şunları söyledi: Nasıl ki geçen sene Melissa Vargas sonradan geldi, Arina Fedorovtseva da öyle gelecek. Bizim kadromuz tamamdır. Arina da buna dahildir. Bir kişi var belki alacağımız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x