Halo Infinite Operation: Tenrai IV Başladı

343 Industries, Halo Infinite için 2 Temmuz tarihine kadar sürecek olan en Operation: Tenrai IV’ü başlattı. Peki, Halo Infinite Operation: Tenrai IV neler sunuyor?

Halo Waypoint sitesindeki bir gönderide 343 Industries, Operation: Tenrai IV’ün bir parçası olacak yeni içerik hakkında daha ayrıntılı bilgi veriyor. En büyük yeni sürüm, halihazırda Halo: The Master Chief Collection’ın bir parçası olan Match Composer olarak karşımıza çıkıyor. Match Composer oyunculara çevrimiçi olarak hangi oyun modlarını oynamak istedikleri konusunda daha fazla kontrol sağlayacak.

Açıklama şu şekilde: “Çok Oyunculu ekranda oyuncular her zamanki gibi bir oynatma listesi ile karşılaşacak ve belirli bir oynatma listesini seçtikten sonra, tercihinize göre seçerek veya seçimi kaldırarak oynatma listesinde mevcut olanlara göre hangi oyun modlarını oynamak istediklerini seçebilecekler.”

Match Composer şu çevrimiçi oynatma listelerini destekleyecek

  • Quick Play (4v4)
  • Team Doubles (2v2)
  • Rumble Pit (FFA)
  • Infection (FFA)
  • Big Team Battle (12v12)
  • Squad Battle (8v8)

Operasyon: Tenrai IV ayrıca Halo 2’nin popüler oyun modu Juggernaut’u Halo Infinite’e geri getiriyor. Oyun modunda bir oyuncu Juggernaunt oluyor ve maçtaki diğer tüm oyuncular Juggernaut’u öldürmeye çalışıyor. Onu yenen oyuncu ise yeni Juggernaut oluyor. Juggernaut olan oyuncu, kalkan, hasar ve hız güçlendirmelerinin yanı sıra Gravity Hammer ve Quantum Translocator cihazlarını da kullanabilecek.

Yeni Operasyon oyuncuların karakterleri için diğer kozmetik öğelerin yanı sıra bazı ekstra temalı zırh parçaları kazanmalarına olanak tanıyan en yeni Operasyon Pass ile birlikte geliyor. Güncelleme önceki Tenrai III etkinliğindeki topluluk yapımı haritaları ve çok seviyeli dış mekan alanlarına sahip Hanami adlı yeni bir haritayı da geri getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x