XRP, SHIB, SOL, AVAX Coin ve Bu 6 Kripto için Al-Sat Seviyeleri!

Teknik analist Rakesh Upadhyay’a göre, Bitcoin ve Ethereum, trend hareketine başlamadan önce bir aralık içinde daha fazla zaman geçirebilir. Alıcılar Bitcoin ve AVAX Coin gibi altcoin’lerdeki destek seviyelerini savunabilir mi? Analist, bunu öğrenmek için ilk 10 kripto parayı masaya yatırıyor.

BTC, ETH, BNB, SOL ve XRP Coin analizi

Bitcoin (BTC) fiyat analizi

Bitcoin 30 Mayıs’ta simetrik üçgen formasyonunun destek hattından toparlandı. Ancak boğalar daha yüksek seviyeleri sürdüremedi. Boğaların üstünlüğü ele geçirmek için fiyatı üçgenin üzerine çıkarması gerekecek. Bunun da 73.777 dolarlık genel dirence doğru bir ralli başlatması mümkün. Ayıların bu seviyede güçlü bir savunma yapması bekleniyor. Tersine, fiyat düşmeye devam eder ve destek hattının altına inerse, ayıların kontrolü ele geçirdiğini gösterecektir. BTC’nin daha sonra 64.600 dolara ve nihayetinde 59.600 dolarlık önemli desteğe düşmesi olası.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

ETH bir kez daha 3.730 dolarlık kırılma seviyesinden sıçramaya çalıştı. Böylece, boğaların seviyeyi savunduğuna işaret ediyor. Alıcılar fiyatı 4.100 dolarlık sert genel dirence yükseltmeye çalışacak. Bu, ayıların savunması için önemli bir seviye. Çünkü üzerinde bir kırılma, 4.868 dolara yükselmenin yolunu açacaktır. Bunun yerine, ETH düşer ve 3.730 doların altına inerse, pozitif momentumun zayıfladığını gösterecektir.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

BNB, boğa trend çizgisine doğru kademeli olarak kayıyor. Fiyat buradan güçlü bir şekilde toparlanırsa, boğalar BNB’yi tekrar 635 dolardaki genel dirence itmeye çalışacaktır. Bu seviyeyi aşarsa, BNB yükselen üçgen formasyonunu tamamlayacaktır. Bu boğa formasyonunun hedefi 775 dolar. Aksine, fiyat yükseliş trend çizgisinin altına inerse, yükseliş formasyonunu geçersiz olacaktır. Bu durumun satışları hızlandırması ve BNB’yi 536 dolara ve ardından 495 dolarlık hayati desteğe düşürmesi olası.

Solana (SOL) fiyat analizi

Boğaların SOL’da 20 günlük EMA’dan (165 dolar) güçlü bir sıçrama başlatamadı. Bu da mevcut seviyelerde talep eksikliğini gösteriyor. Ayılar fiyatı 162 doların altına çekerek pozisyonlarını güçlendirmeye çalışacak. Bunu yaparlarsa SOL’un 140 dolara doğru düşmesi mümkün. 50-günlük SMA’da (152 dolar) küçük bir destek var. Ancak bunun tutması pek olası değil. Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden yukarı döner ve 174 doların üzerine çıkarsa, boğaların avantajı korumaya çalıştığını gösterecektir. SOL’un daha sonra 189 dolara ve nihayetinde 205 dolara yükselmesi mümkün.

Ripple (XRP) fiyat analizi

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere ayılar XRP’yi hareketli ortalamaların altına çekiyor. Eğer başarılı olurlarsa, bir sonraki durak muhtemelen destek hattı olacaktır. Fiyat destek hattından güçlü bir şekilde toparlanırsa, XRP’nin 0,57 dolara yükselmesi olsaı. Bir kırılma ve 0,57 doların üzerindeki kapanış, 0,68 dolarlık bir desen hedefi olan yükselen üçgen desenini tamamlayacaktır. Tersine, fiyat düşmeye devam eder ve destek çizgisinin altına inerse, boğaların pes ettiğini gösterecektir. XRP’nin daha sonra 0,46 dolarlık kritik desteğe düşmesi olası.

DOGE, TON, SHIB, ADA ve AVAX Coin analizi

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Boğalar, DOGE’yi hareketli ortalamaların üzerinde tutmak için mücadele ediyor. Bu da ayıların her küçük toparlanmada satış yaptığını gösteriyor. Fiyat 50 günlük SMA’nın (0,15 dolar) altına düşerse, DOGE’nin 0,14 dolara kadar gerilemesi mümkün. Bu seviyeyi kırarsa, slayta 0,12 dolarlık önemli desteğe girer. Alternatif olarak, fiyat 0,14 dolardan toparlanırsa, daha düşük seviyelerde talep sinyali verecektir. DOGE’nin daha sonra bir süre için 0,14 ila 0,18 dolar arasında konsolide olması olası. Bir kırılma ve 0,18 doların üzerinde kapanış, 0,21 dolara kadar bir ralli için kapıları açacaktır.

Toncoin (TON) fiyat analizi

TON hareketli ortalamaların yakınında işlem görmeye devam ediyor. Dolayısıyla bu da traderların agresif alım ya da satım yapmadığını gösteriyor. Fiyat 6 doların altına inerse, kısa vadeli avantaj ayılar lehine döner. TON’un daha sonra 4,72 dolara düşmesi mümkün. Yukarı yönde, 6,73 doların üzerinde bir kırılma, boğaların sürücü koltuğuna geri döndüğünü gösterecektir. TON’un daha sonra 7,67 dolara yükselmesi olası.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Boğaların SHIB’yi 0,000030 dolarlık genel direncin üzerine çıkaramadı. Bu da 20 günlük EMA’ya (0,000025 dolar) geri çekilmesin neden oldu. Fiyat hareketli ortalamalardan toparlanırsa, boğalar SHIB’i tekrar 0,000030 doların üzerine çıkarmaya çalışacak. Bunu başarırlarsa, SHIB’in 0,000033 dolara ve bundan sonra 0,000039 dolara yükselmesi mümkün. Tersine, fiyat düşmeye devam eder ve destek hattının altına inerse, ayıların geri dönüş girişiminde bulunduğuna işaret edecektir. SHIB’in daha sonra alıcıların devreye girmesinin muhtemel olduğu 0,000018 dolara düşmesi olası.

Cardano (ADA) fiyat analizi

ADA düşüşünü sürdürdü ve simetrik üçgen formasyonunun destek çizgisine ulaştı. Fiyat destek hattından sıçrar ve hareketli ortalamaların üzerine çıkarsa, ADA’nın bir süre daha üçgenin içinde kalacağını gösterecektir. Üçgenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, 0,62 dolara doğru güçlü bir yukarı hareket başlatabilir. Alternatif olarak, fiyat düşer ve destek hattının altına inerse, belirsizliğin ayılar lehine çözüldüğüne işaret edecektir. Bunun da 0,35 dolarlık bir sonraki desteğe doğru aşağı yönlü bir hareket başlatması olası.

Avalanche (AVAX Coin) fiyat analizi

AVAX Coin son birkaç gündür 29 dolar ile 40 dolar arasında seyrediyor. Bu da arz ile talep arasında bir denge olduğuna işaret ediyor. AVAX Coin fiyatı 50 günlük SMA’nın (36 dolar) altına inerse, ayılar AVAX Coin fiyatını 29 dolarlık güçlü desteğe çekmeye çalışacak. Bu seviye muhtemelen boğaların güçlü alımlarını çekecek. Ayrıca, AVAX Coin fiyatını bir süre daha aralıkta tutacak. Bir sonraki yönlü hareketin, fiyat 42 doların üzerine veya 29 doların altına düştükten sonra başlaması muhtemel. 42 dolar seviyesini alırsa, AVAX Coin fiyatının 50 dolara yükselmesi mümkün. Aşağı yönde ise 29 doların altında bir kırılmanın AVAX Coin fiyatını 20 dolara düşürmesi olası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x